V Soft Lift®

Naturliga ansiktslyft utan konvalescens.

Med VSoftLift® kan du både föryngra och lyfta huden. Du får alltså två behandlingar i en och ett mer naturligt utseende.

Funderar du på trådlyft?

Materialet polydioxanone som trådarna består av är säkert och har använts i mer än 30 år inom kirurgi och oftalmologi.

Hur går behandlingen till?

Tunna trådar som är placerade i nålar förs in i dermis och formas till ett nätverk. Andra trådar med hullingar ger ett lyft. Ingreppet känns som en fillerbehandling. Trådarna placeras på utvalda områden och nålarna avlägsnas. Trådarna ger lyft och reproducerar ungdomliga ansiktsdrag inklusive tjockare hud. Behandlingen utförs med lokalbedövning liknande den som används för mindre ingrepp. Resultaten syns omedelbart efter proceduren och full effekt uppnås efter cirka två månader.

Flera tunna trådar sätts i ett fint nätverk.

Trådar med hullingar skapar ett naturligt lyft.

Om trådlyft

Effekten varar i ett till två år beroende på ålder, livsstil och hudtyp. Resultatet varar i allmänhet längre om du tar hand om din hud, undviker sol och avstår från att röka.
Likt vid andra behandlingar som innefattar injektioner, bör man undvika blodförtunnande preparat. Du bör också avstå från alkohol två dagar före och efter proceduren. Undvik träning första dygnet.
Vid korrekt utförande är behandlingen mycket säker. Svullnad och eventuella blåmärken kan uppstå.
En behandling med V Soft Line får endast utföras av en utbildad, certifierad läkare, tandläkare eller sjuksköterska.

Före & efterbilder

Materialet polydioxanone som trådarna består av är säkert och har använts i mer än 30 år inom kirurgi och oftalmologi.

Omdömen

Vad patienter tycker om V Soft Lift

"Jag är så nöjd med resultatet. Jag hade aldrig förväntat mig att behandlingen skulle få mig att se så mycket yngre ut och få ett fräschare, snyggare utseende. Dessutom behåller jag fortfarande mitt naturliga utseende och mina ansiktsuttryck. Jag älskar det."

- Barbara Clark, Patient

Storbritannien

"Jag har fortfarande mina naturliga ansiktsuttryck kvar och en ung vacker look med en fin käklinje och ingen ledsen mun längre."

- Tine Andersson, Patient

Sverige

"Dr Amsellem behandlade mig nyligen med V Soft Lift©. Jag kunde inte vara nöjdare med mitt resultat. Resultatet ser mycket naturlig ut. Jag kände knappt något under behandlingen och fick inga blåmärken. Jag rekommenderar denna behandling helhjärtat."

- Isabelle Schiro, Patient

Frankrike

Made by Sweden

V Soft Lift® är en svensk innovation

Tillverkningen sker i renrum för medicinsk produktion. Nålarna är tillverkade av kirurgiskt, högkvalitativt stål, diamantskurna och polerade.

V Soft Line® trådarna är både FDA och CE-medicinskt godkända för din säkerhet.